ZZP Startpagina


ZZP Startpagina en Startbedrijf Startpagina

Onderstaand treft u een nadere uitleg over onze Startpagina's en de advertentietarieven.

 


logozzpstartpagina

 

 

 

 

De ZZP Startpagina is in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige pagina met links naar diverse zzp gerelateerde ondernemingen. Doelgroep is zowel startende als reeds gestarte zzp'ers. Uniek aan deze pagina is dat hij geen links heeft naar onderwerpen die niet met de doelgroep te maken hebben zoals andere Startpagina's dat wel hebben.

 


StartbedrijfStartpagina500

 

 

De Startbedrijf Startpagina is bedoeld voor de startende ondernemer. Deze Startpagina is uitermate geschikt om uw aanbod aan startende ondernemers te kunnen doen. Doelgroep is de startende ondernemer / zzp'er. De pagina heeft alleen links naar websites die met de doelgroep te maken hebben.

Onderstaand zetten wij de tarieven van de pagina's voor u uiteen.


Normale vermelding:

Niet commerciële links plaatsen wij gratis op onze startpagina's. Indien u een link wilt plaatsen naar de website van uw bedrijf dan vragen wij een vergoeding van € 50,-- per jaar. (minimaal 12 maanden afname).


Tipvermelding:

tipvermeldingstartpagina

 

 

 

 

 

 

Wilt u uw website sneller en beter onder de aandacht hebben, dan is een tipvermelding wellicht een goede optie! Uit onderzoek is gebleken dat links met een tip vermelding tot 3 x zoveel clicks genereren, bovendien staat uw site dan altijd bovenaan de rubriek. De kosten hiervoor bedragen € 10,- per maand voor de duur van minimaal 3 maanden. Eventueel kunt u ook kiezen voor een eigen (korte) highlight achter uw link.


Youtube filmpje met kop en onderschrift.

filmpjeyoutubestartpagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nieuw op onze startpagina's is het plaatsen van uw Youtube filmpje. U kiest de kop, en het onderschrift. Plaatsing is al mogelijk voor € 15,-- per maand.
 


Banner in de header:

headerstartpagina


 

 

 

Een (jpg/gif/flash) banner is een optie, de kosten bedragen € 99,- per maand (reserveren is nodig). Uw banner moet dan 468 x 60 px groot zijn. Uw banner draait samen met een aantal andere banners roterend op de pagina,
 


 Skyscraper rechterzijde:

skyscraperstartpagina 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Een (jpg/gif/flash) skyscraper is de meest opvallende optie, de kosten bedragen € 149,- per maand. Uw banner moet dan 120 x 600 px groot zijn.


Combi banner:

Indien u zowel de banner aan de bovenzijde en de skyscraper wilt inzetten hanteren wij een actietarief van € 199,- per maand.


Beide Startpagina's tegelijk?

Het is mogelijk om beide startpagina's tegelijkertijd in te zetten. Hiervoor kunnen wij u een maatwerk offerte sturen. Stuur dan een mail aan info@biznizmedia.nl en zet uw wensen uiteen.


Totaalpakket?

Het totaalpakket bestaat uit:

- Skyscraper € 149,--
- Header €99,--
- Tiplink bovenin rubriek € 10,--
- Youtube filmpje € 15,--
- Link in meest populaire link rubriek met tip € 10,--

Normaal gesproken € 288,-- per maand. Nu in de aanbieding voor € 199,-- ex btw per maand met een minimum van 3 maanden.


*De prijzen zijn exclusief btw

Neem contact met ons op via de contactpagina om uw advertentie wensen op onze Startpagina's door te geven.