ZZP Nieuwsbrief

ZZP Nieuwsbrief

Heeft u behoefte aan de promotie van een evenement of dienst onder de doelgroep (startende) zzp'ers? Wij kunnen de dienst of het product op verschillende manieren onder de aandacht brengen bij onze doelgroep. Graag vertellen wij onderstaand wat meer over de mogelijkheden van onze nieuwsbrief.

Uitgangspunt

In 2017 is het aantal leden gestegen naar 45.000

Onze nieuwsbrief bestaat uit bestaande, startende en oriënterende zzp'ers welke zich via diverse kanalen hebben aangemeld voor onze nieuwsbrief. De kern van onze nieuwsbrief is het op weg helpen van een zzp'er naar een succesvolle onderneming. De nieuwsbrief bevat handige artikelen, tips en trucs, nieuws maar ook gesponsorde content van onze partners. Maandelijks komen er ongeveer 2.000 nieuwsbriefleden bij.

Mogelijkheden

Optie 1

Wij nemen uw dienst of product mee op een willekeurige positie in onze nieuwsbrief, een voorbeeld (Viking) kunt u via deze link bekijken.

De investering is eenmalig € 395,--

Optie 2

Wij nemen uw dienst of product mee direct onder het voorwoord en maken ook melding van uw dienst of product in het voorwoord van deze nieuwsbrief, een voorbeeld (Qredits) kunt u via deze link bekijken.

De investering is eenmalig € 495,--

Optie 3

Wij nemen uw dienst of product mee direct onder het voorwoord en maken ook melding van uw dienst of product in het voorwoord van deze nieuwsbrief, een voorbeeld (Qredits) kunt u via deze link bekijken. Verder posten wij de dag van de nieuwsbrief een update op onze Facebook pagina. Deze update geven we een budget mee waarmee wij ongeveer 10.000 tot 20.000 zzp'ers en freelancers bereiken. Verder posten wij deze update op onze Twitter kanalen met meer dan 40.000 volgers. (voorbeeld @ikwordzzper en @ikbenzzper)

De investering is eenmalig € 795,--

Alle bedragen zijn exclusief btw. Wij behouden ons het recht voor om bepaalde dienstverlening, evenementen of producten te weigeren. Neem dan contact op via onze contactpagina voor meer informatie en een concrete prijsopgave.


*Alle prijzen zijn exclusief btw.

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voornaam
*
Achternaam
*
Bedrijfsnaam
*
Telefoonnummer
*
Uw interesse
 

Eventuele opmerkingen