Over ons

Wie zijn wij?
Bizniz Builders is een initiatief van Martijn Pennekamp, voormalig bedrijvenadviseur van de Rabobank. De startende zzp'er staat centraal in onze initiatieven en platformen. Wij helpen starters op weg via ikwordzzper.nl, een startersplatform dat medio 2010 werd gelanceerd door Martijn. Het platform is inmiddels uitgegroeid tot de best bezochte website waar (startende) zzp'ers zich oriënteren en informeren voor de start of uitbouw van hun bedrijf. In 2014 groeiden we naar 700.000 bezoekers. Wij zetten regionale (starters) netwerken op met de zzp'er als middelpunt.

Onze missie

Wij bouwen aan de bizniz van startende zzp'ers en onze partners. Zo helpen wij ondernemers op weg en bouwen aan de online vindbaarheid van onze partners binnen deze doelgroep.

Kernwaarden
Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor zzp'ers.

Ons team

MartijnPennekamp288x310jpgMartijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van het startersplatform ikwordzzper.nl welke hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het landelijk op weg helpen van zzp'ers samen met zijn netwerk.

 


JoeriGoedeoveronsstartenJoeri Goede


Joeri is onze startersadviseur en is als adviseur betrokken bij onze concepten. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om fysieke 'startersevents'. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel.  MarjaDonkersMarja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze klantcontacten en zorgt dat jouw partnerschap in goede banen wordt geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ons platform is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

 

MelanieGrootemanvrijMelanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiespecialist. Melanie zorgt dat onze marketingactiviteiten in goede banen worden geleid. Verder houdt ze onze socialmediakanalen in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.ColindaMolColinda Mol

Colinda is onze enige echte eigen ZZP Boekhoudbundel coördinator. Ze koppelt boekhoudkantoren uit ons netwerk aan startende ondernemers en zorgt dat het Boekhoudbundel platform bijgehouden wordt. Omdat Colinda een bancaire en boekhoudkundige achtergrond heeft voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team.

 

Janine ModdermannJanine Moddermann

Janine is onze socialmediamarketeer. Janine is verantwoordelijk voor de invulling van onze socialmediakanalen en beheert de socialmediacampagnes van ons en onze partners om de zichtbaarheid en het bereik te vergroten.

 


MarijkeAdemaMarijke Adema

Marijke is onze professionele redactietopper. Zij schrijft met name nieuwe content voor onze platformen om jou als zzp'er beter op weg te helpen. Daarnaast gaat zij als contentmarketeer aan de slag voor onze partners om hen te helpen bij het invullen van nieuwe content.

 


Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te bekijken hoe we uw onderneming succesvol kunnen promoten onder de groeiende groep (130.000 starters per jaar) zzp'ers in Nederland.

Neem contact met ons op via de contactpagina.

Onze contactgegevens:

Bizniz Builders
Raadhuisplein 17
1693 EA Wervershoof

0228-755828